Business solutions

Daca esti la inceputul unui start-up sau vrei sa te consulti cu cineva in legatura cu momentul optim de a vinde afacerea pe care o ai, suntem aici sa te ajutam cu sfaturi legislative, optimizari ale cheltuielilor si planificari amanuntite, ca tu sa poti lua mereu cele mai bune decizii.

Dezvolta activitati in Romania

Intrarea intr-un mediu economic nou este dificila, daca nu exista un ghid care sa te indrume. Suntem bucurosi sa iti punem la dispozitie experienta noastra de peste 30 de ani cu privire la mediul economic romanesc si sa te acompaniem pe intreg parcursul lansarii business-ului tau pentru a avea un debut de succes.  

Contact Insights
Start-up

Program flexibil, independenta financiara, rasplata propriilor eforturi - toate sunt motive valide pentru a incepe propria afacere.

Indiferent de motiv, insa, un start-up nu este lipsit de pericole. Unul din trei IMM-uri moare in primul an de la infiintare in Romania, conform unui studiu publicat in "Capital".

De aceea, este vitala analiza tuturor factorilor care tin de organizare, fiscalitate, contabilitate, finantare si planificare inca de la inceput. Astfel, putem evita greselile si capcanele la care se poate ajunge, la inceput, in orice antreprenoriat.     

Contact Insights
Exit sau vanzarea afacerii

 Oportunitatea unui exit sau vanzare a afacerii poate sa apara oricand. Fiti pregatiti din timp! Obtinerea celui mai bun pret din vanzare sau iesirea din afacere presupune timp si pregatire.

Contact Insights
Ai nevoie de un contabil?

Nu toti consultantii contabili sunt la fel. Un consultant exceptional se deosebeste de unul bun prin consiliere detaliata si servicii peste asteptari.  
Intrebarile la care ar trebui sa te gandesti inainte de angaja un serviciu contabil sunt esentiale in procesul de decizie: 
Poate consultantul sa contribuie la dezvoltarea afacerii? 
Poate contribui la identificarea de finantari pentru afacere? 
Ma poate ajuta sa platesc impozitele corecte, la timp? 
La JPA stii totdeauna cu cine vorbesti, cu ce te putem ajuta, daca avem cunostintele necesare si ce tarife practicam. Intr-un mod transparent, fara costuri ascunse. 

Contact Insights
Servicii salariale la indemana

Beneficiile pentru afacerea ta: control, acțiuni în concordanță cu nevoile tale și optimizarea costurilor salariale.

Ce este necesar:
- asigurarea conformitatii cu reglementarile in vigoare din Romania
- rapoarte relevante cu privire la situatia costurilor salariale (in structura dorita)
- actualizarea si informarea cu privire la modificarile legislative din domeniul muncii

Contact
Plateste cat este necesar

Platesti suma corecta din taxe si impozit catre stat? Impozite personale, impozitul pe profit, TVA sau contributii sociale – toate pot fi complexe, iar suma totala poate fi una neasteptata pentru multi dintre antreprenori. Mai ales atunci cand nu sunt corect calculate si explicate pentru a putea fi pregatite fluxurile de numerar necesare. 
Avem unii dintre cei mai buni consultanti fiscali care ne pun la dispozitie atat experienta lor prin servicii de taxe si impozite, cat si optimizarea fiecarui cost. 

Contact