Despre noi

Scopul nostru este de a ajuta afacerile sa isi realizeze potentialul maxim si de a crea incredere. Ne atingem acest scop facand lucrurile clar, prin planificare si rezolvarea de probleme, prin pasiune si munca bazata pe etica construim relatii profesionale de incredere, pe termen lung.

Viziune

Intreaga noastra echipa lucreaza impreuna la gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. Astfel, fiecare dintre acestia beneficiaza de experienta noastra de peste 30 de ani in domeniu.

Pasiune

Nici un lucru măreț din lume nu a fost realizat fără pasiune. (Hegel)

Integritate

Adevărata integritate înseamnă a face ceea ce e corect, chiar ştiind că nimeni nu va afla niciodată ce ai făcut. (Oprah)

Respect

Una dintre cele mai sincere forme de respect este să asculți cu adevărat ce îți spune celălalt.

Teamwork

Singuri putem face atât de puțin; împreună putem face atât de multe.

Echilibru

Linistea este radacina existentei si echilibrul vietii. (Menuhin)

Comunitate

Nu presupuneți niciodată că știți totul. Cereți și căutați ajutor, majoritatea oamenilor vor face totul pentru a-și împărtăși abilitățile.

Echipa

Ne mandrim cu o echipa dinamica formata din specialisti care isi imbunatatesc constant cunostintele, in functie de noile schimbari din domeniu. Totul pentru a oferi mereu cele mai bune si aplicabile solutii clientilor nostri.

JPA International

Riscurile si oportunitatile de tip reglementare fiscala si conformitate, dar si accesul la capital pentru investitii, sunt suficient de complexe chiar si atunci cand se opereaza intr-o singura tara. Desigur, provocarile cresc exponential atunci cand aceste aspecte depasesc granitele unui teritoriu si activeaza in multiple jurisdictii. 
JPA Romania ofera clientilor cu afaceri multinationale experienta si solutiile de care au nevoie pentru a gestiona situatiile complexe care apar intr-un astfel de mediu dinamic.

JPA Romania este membra a JPA International, o retea de firme de audit si consultanta independente, care ofera clientilor acces la servicii integrate la nivel global.