Cariere

Daca esti in cautarea unui loc de munca in care sa poti avea un program flexibil, capacitatea reala de a-ti dezvolta cunostintele si posibilitatea de a obtine noi calificari profesionale, atunci noi de abia asteptam sa te cunoastem.

Munca flexibila

Colaborarea ta cu noi este, desigur, foarte importanta pentru noi. Dar asta nu inseamna ca nu iti respectam nevoia de a avea timpul tau, personal, lipsit de stres in afara orelor de program. Noi incurajam munca eficienta, aspect pe care il recomandam inclusiv clientilor nostri.

In opinia noastra, programul de lucru flexibil implementat in cadrul JPA, de tip hibrid, care imbina orele petrecute la birou cu cele acasa, creeaza un mediu de lucru eficient, cu posibilitatea planificarii timpului personal in functie de dorintele tale. Contacteaza departamentul nostru de HR pentru mai multe detalii.

Suport in dezvoltarea carierei

Cariera ta este importanta pentru noi. JPA incurajeaza dezvoltarea profesionala si obtinerea calificarilor profesionale.  

Teoria este piatra de temelie, dar practica reprezinta pasul spre realizarea obiectivelor. Organizam cursuri de pregatire la locul de munca deoarece consideram ca experienta se poate dobandi prin activitate practica. Abilitatile personale sunt, de asemenea, intarite prin cursurile de dezvoltare personala.

Abilitatile de comunicare cu intreaga echipa si atitudinea proactiva reprezinta doua valori esentiale in JPA, valori pe care clientii nostri le regasesc in fiecare echipa cu care lucreaza.